Veenstra Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Kunstgebit Zorg voor U

EEN TANDPROTHESE GEEFT JE WEER EEN STRALENDE LACH!

Tandprothese

gebitsprothese nieuw

Heeft u een nieuwe gebitsprothese nodig?

Ik wil een nieuw gebit

gebitsprothese bestaan

Gebitsprotese bestaand

Heeft u al een tijdje een gebitsprothese in gebruik?    

Ik heb al een gebit

klikgebit de nieuwe prothese 

Denkt u na over een klikgebit? Kom eens met ons praten!  

Ik wil een klikgebit

Kunstgebit ervaring

Tandtechnicus zijn is een vak, een mooi vak en wij, als Veenstra te Emmen, verzorgen al sinds 1984 gebitsprothesen voor mensen in Emmen en de wijde omgeving. Mensen die een kunstgebit nodig hebben of een tandprothese nemen.

Als geen ander weten we dat het laten aanmeten van een kunstgebit belangrijk is voor u en het grote invloed heeft op de kwaliteit van uw leven. Want met een mooi gebit, lacht u weer stralend en heeft u meer zelfvertrouwen, zo is bewezen.

Of u nu bij ons komt voor een totale gebitsprothese, een gedeeltelijke of een enkele tandprothese nodig heeft; voor ons telt maar een ding en dat is dat u tevreden bent met uw nieuwe uiterlijk en de functie van uw gebit weer zo goed mogelijk benut. 

We luisteren aandachtig naar uw wensen.

Jong of oud, iedereen die een prothese van zijn of haar tand of kies nodig heeft, is blij met de nieuwe oplossing. Wij zorgen ervoor dat u zelf precies bepaalt hoe uw nieuwe gebit eruit komt te zien. Een tandprothese is van onschatbaar belang en helpt mensen om met meer zelfvertrouwen anderen te ontmoeten, open te lachen en ontspannen te praten. 

Wilt u ervaringen van onze klanten lezen met onze tandprothese diensten lezen?

Klanten aan het woord

expertise tandtechnicus

Wij zijn tandtechnicus en tandprotheticus en onze tandprothese expertise is, op beide vlakken, opgebouwd over de jaren heen. Bij Veenstra bent u dus in vertrouwde handen. Zowel voor wat het advies, het begeleiden en het aanmeten van uw tandprotese of gebitsprothese betreft, maar ook voor het maken ervan. Wij kunnen u goed adviseren en u helpen bij uw keuze. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw tandprothese tot een optimaal succes te maken. 

ALLE ZORG ONDER EEN DAK 


Tandprothese soorten 

Wij kunnen u helpen met een:

Moderne tandtechniek

Wij maken van moderne technieken gebruik. Zoals u hierboven kunt zien, kunnen we uw tandprothese dan ook heel precies op maat maken. Het effect is een langere levensduur en meer comfort in het dragen van de tandprothese.

Tandprothese  

         

Wij hebben aandacht voor u en voor de vakmatige kant van het werk. Voor iedere tandprothese hebben we dan ook een apart behandelplan, dat we helemaal met u doorspreken voor de prothese die u gaat krijgen. In het geval van een kunstgebit kent het plan bijvoorbeeld 7 stappen. 

  • Intakegesprek kunstgebit
  • Mondafdruk maken
  • Keuze proefmodel gebitsprothese
  • Mondbeweging vaststellen
  • Proef kunstgebit in was passen
  • Definitieve kunstgebit ophalen
  • Nacontrole

Dan volgt nog de jaarlijkse contrôle die voor u als onze klant gratis is. Onze zorg voor u en uw gebit houdt niet op als u eenmaal een tandprothese van ons hebt afgenomen. Of dit nu een kroon of brug is of een klikgebit of kunstgebit.


Meer over kunstgebit stappenplan

PROFESSIONELE ZORG IN EEN VEILIGE OMGEVING VOOR DE BESTE TANDPROTHESE !