Veenstra Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Kunstgebit Zorg voor U

klanten veenstra tandprotheticus

Een tandprotheticus is betrokken op zijn klanten. Bij Veenstra Tandtechniek Emmen hebben we zorg en aandacht voor onze klanten en helpen ze voor de langere termijn een goede keuze te maken.  

Onderstaande voorbeelden geven een aantal mensen weer, die weer een mooie lach hebben gekregen en die een goede kauwfunctionaliteit van hun gebit weer terugkregen door een kunstgebit of tandprothese.

Klanten met een kunstgebit

Annie:

Al heel lang liep ik rond met slechte tanden. De angst voor de schooltandarts zat er nog goed in. Ik ben veel te lang blijven lopen met ontstoken tandvlees, met heel kwalijke gevolgen. Mijn gebit moest vervangen worden door een volledig kunstgebit. Beslist geen pretje! Ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de begeleiding die ik op dit hele proces kreeg. Ik kan begeleiding als je bang bent van harte aanbevelen. 

Tijd nemen voor je angst en daarop ondersteuning en begeleiding krijgen, is heel erg de moeite waard! Ze hebben goede tips en door de begeleiding ben ik veel minder bang geweest.

Mevrouw Storms:

 

Ik ben ontzettend blij dat ik weer kan zwemmen. Mijn vroegere kunstgebit zat niet meer goed vast en met het zwemmen was dat niet fijn. Het remde mij af. 

Klanten met een tandprothese 

Rik:

Een ongelukje met mijn racefiets zorgde ervoor dat ik mijn voortanden verloor. Ik had nooit gedacht dat dit zo'n invloed op mijn leven zou hebben en ik was dan ook heel blij dat de tandprothese die ik kreeg precies paste bij mijn actieve levensstijl. Ik koos op basis van het advies voor tandprothese op implantaat. 

Passend advies bij mijn actieve leven en ik ben er blij mee!

Klanten met reparatie kunstgebit

Gerard:

Bij het reinigen van mijn kunstgebit is het uit mijn hand op de grond gevallen en ging ik er per ongeluk ook nog eens op staan. Daarna was er iets aan de hand en ben ik gelijk op de fiets gestapt om het te laten controleren. Ik weet dat je op moet passen met een kapot kunstgebit en het werd dan ook direct netjes voor me gemaakt.

Professionele reparatie
Site ontworpen door ABIO BV Plecht 38, 1319 BD Almere tel:036-5240366 http://www.abio.nl