Veenstra Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Kunstgebit Zorg voor U

klanten veenstra tandprotheticus

Een tandprotheticus is betrokken op zijn klanten. Bij Veenstra Tandtechniek Emmen hebben we zorg en aandacht voor onze klanten en helpen ze voor de langere termijn een goede keuze te maken. Daarin hebben wij ons gespecialiseerd en daarin zijn we goed geworden! 

Onderstaande voorbeelden geven een aantal mensen weer, die weer een mooie lach hebben gekregen en die een goede kauwfunctionaliteit van hun gebit weer terugkregen door een kunstgebit of tandprothese. Wij willen benadrukken dat voor iedereen de situatie anders is en we willen niet generaliseren. Maar voor de situatie beloven we u dat we al het nodige zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Klanten met een kunstgebit

Annie:

Al heel lang liep ik rond met slechte tanden. De angst voor de schooltandarts zat er nog goed in. Ik ben veel te lang blijven lopen met ontstoken tandvlees, met alle kwalijke gevolgen van dien. Mijn gebit moest vervangen worden door een volledig kunstgebit. Beslist geen pretje, dat kan ik u verzekeren! Maar nu achteraf moet ik zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de begeleiding die ik op dit hele proces heb gekregen. Ze hebben goede tips en door de begeleiding ben ik veel minder bang geweest. Ik kan begeleiding als je bang bent voor een behandeling dan ook van harte aanbevelen. 

Tijd nemen voor je angst en daarop ondersteuning en begeleiding krijgen, is heel erg de moeite waard!

Mevrouw Storms:

Ik ben ontzettend blij dat ik weer kan zwemmen. Niet dat ik helemaal niet zwom hoor! Maar mijn vroegere kunstgebit zat niet meer goed en vooral met het zwemmen was dat niet fijn. De gedachte dat mijn gebit op de bodem van het zwembad kon komen te liggen hinderde mij enorm. Stel je eens voor dat iemand dat voor je moet opduiken! Nee, dat is niet prettig. Het remde mij toch af en ik ging, zonder dat ik er erg in had, minder zwemmen dan goed voor me is. Ik leerde dat mijn kaak was geslonken en een nieuw kunstgebit nodig was. De maatvoering klopte niet meer, waardoor het los ging zitten. Nu heb ik weer een goed zitten kunstgebit. Nu dit probleem is opgelost voor me, kan ik weer lekker bewegen in het water. Dat doet mijn conditie goed!

Prima oplossing geboden. Bedankt voor mijn passende kunstgebit!


Klanten met een tandprothese 

Rik:

Een ongelukje met mijn racefiets zorgde ervoor dat ik mijn voortanden verloor. Ik had nooit gedacht dat dit zo'n impact zou hebben. Het was geen gezicht. Dat vond ik zelf erger dan de mensen om mij heen en ik was dan ook heel blij dat de tandprothese die ik kreeg precies paste bij mijn actieve levensstijl. Ik koos op basis van het advies voor een tandprothese op implantaat. Dat zit goed vast en stevig in mijn mond. Het was wel heel wat duurder dan een plaatje of een frameprothese, maar ik ben nog jong en heb een heel aktief leven. Eerlijk gezegd moet ik er niet aan denken dat er tijdens een wedstrijd iets los zou kunnen schieten. Nee, ik ben content met het advies dat ik kreeg.

Passend advies bij mijn actieve leven en ik ben er blij mee!

Familie Mollema:

Mijn kleindochter moest naar de tandprotheticus voor het uitzoeken van haar tandkleur voor een facing. Omdat mijn voortanden heel slecht waren, ben ik gewoon meegegaan. Tot mijn verbazing werd ik hartelijk ontvangen en vertelde Mark mij voldoende om mee te beginnen. We hebben daarna een aparte afspraak gemaakt, voor mij, waarin al mijn vragen besproken werden. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit tot mijn volledige tevredenheid is gebeurd. Ondertussen ben ik zo ver dat de frame prothese, die ik koos (de rest van mijn gebit is nog prima) klaar is. het was wennen maar dat wist ik en het bevalt me goed. Ik heb weer een frisse mond met mooie voortanden in mijn eigen kleur! Net als mijn kleindochter .

 Wij zijn erg tevreden over de service en de kleuren die we uit konden kiezen.

Klanten met reparatie kunstgebit

Gerard:

Bij het reinigen van mijn kunstgebit is het domweg uit mijn hand gegleden en op de grond gevallen. Bovendien ging ik er per ongeluk ook nog eens op staan. Daarna was er iets aan de hand en ben ik gelijk op de fiets gestapt om het te laten controleren. Ik weet dat je op moet passen met een kapot kunstgebit en het werd dan ook direct netjes voor me gemaakt. Waar vind je dat nog?

Professionele reparatie, snel en vakkundig. 


Klanten voor advies

Ron en Anneke:

Ron en ik, hebben een fijn leven gehad. Gezonde kinderen en weinig zorgen. Daar zijn we dankbaar voor. Maar met het ouder worden hebben we gemerkt dat het er niet altijd leuker van wordt. Net als iedereen moeten we ons aanpassen aan onze leeftijd en krijgen we klachten en kwaaltjes, die we eerder niet hadden. Zo ook onze beider gebitten. Mijn man had heel veel te repareren en mijn voortanden zijn in de loop van de tijd echt lelijk geworden. Dan ga je op een gegeven moment toch denken dat er iets moet gebeuren. Ja, en als die gedachte er is, dan ga je rekenen. We hebben het goed, ook financieel, maar het zijn toch hele uitgaven die je moet doen, want lang alles is niet verzekerd. Het was misschien heel brutaal, maar we hebben onze vragen voorgelegd. We zijn goed geholpen en blij met onze tanden, die precies lijken op onze eigen tanden. Niemand ziet het verschil.

Dankzij het advies hebben we bij de verzekering een goede offerte aangeboden 


Wij helpen u zo goed we kunnen en luisteren naar uw wensen!

Site ontworpen door ABIO BV Plecht 38, 1319 BD Almere http://www.abio.nl