Veenstra Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Kunstgebit Zorg voor U

Controle kunstgebit


Hoe vaak moet ik op contrôle komen?

Om pijn te voorkomen en om loszitten van het kunstgebit tijdig te kunnen constateren, is het aan te bevelen om elk jaar bij ons te komen voor controle.

Moet ik ook op contrôle komen als ik geen klachten heb?

Het is verstandig om elkjaar op contrôle te komen, ook als u geen klachten of problemen heeft. Het slinken van de kaken gaat namelijk zo ongemerkt dat het u in eerste instantie niet opvalt. Als u regelmatig teruggaat voor controle, houden wij alles voor u in de gaten. Wij maken uw kunstgebit weer goed passend en kunnen u bijvoorbeeld ook op tijd aangeven wanneer uw kunstgebit aan vervanging toe is.

Wat wordt gecontroleerd?

Wij controleren of uw hele mond nog goed gezond is. Vooral bij mensen met en slechts passend kunstgebit of bij mensen die een kunstgebit al jarenlang dragen, kunnen mondafwijkingen ontstaan. Door tijdige controles uit te voeren kunnen wij problemen voorkomen in plaats van ze te moeten verhelpen.

hoe verloopt een contrôle afspraak?

Als u wilt zien hoe zo'n contrôle afspraak verloopt, dan kunt u de animatie bekijken van een dergelijk behandel proces. U komt bij ons binnen en gaat lekker zitten, de tandprotheticus stelt u op uw gemak en stelt u een aantal vragen. Hij vertelt wat hij gaat doen en controleert uw gebit. Daarna legt hij u uit, wat er aan de hand is. Wij doen dat op een manier dat u begrijpt welke mogelijkheden u heeft.

Site ontworpen door ABIO BV Plecht 38, 1319 BD Almere http://www.abio.nl